123autopoets.nl
Wat zoekt u?
Zoekterm(en)

Zoeken
Vergeet deze niet!

De geschiedenis van Meguiar's

Meguiar’s vierde in 2011 z’n 100 verjaardag van het polijsten van Auto’s, Vliegtuigen en Treinen. Wat een eeuw geleden begon als een eenvoudig meubelwas laboratorium en fabriekje in de garage van oprichter Meguiar Junior, bestaat nu al 4 generaties lang. Meguiar’s is inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevendste bedrijven van verzorgingsproducten die zeer gespecialiseerd zijn voor elke denkbaar type oppervlakte.

Foto geschiedenis 01In de stoutste dromen van Frank Meguiar had hij nooit durven dromen dat het kleine flesje meubelwas in 1901 zo groot zou uitgroeien. Vanaf zijn eerste fles meubelwas was Frank Meguiar er van overtuigd dat hij geen was zou gaan verkopen tenzij hij er van overtuigd was dat hij de beste was in zijn soort op de markt. Tot de dag van vandaag hanteert Meguiar’s deze regel, daardoor gebruiken nu miljoenen enthousiaste gebruiks over de hele wereld de producten van Meguiar’s. Meguiar's beschrijven hun klanten als 'enthousiaste fans. "

Toen frank Meguiar junior overleed in 1950 hebben zijn 3 zoons  die zijn zakenpartners waren het bedrijf overgenomen. De 3 zoons hebben het bedrijf naar een nog hoger niveau weten te tillen. Maurice (de oudste) was de sales manager. Vervolgens kwam Malcolm die zijn passie van z’n vader deelde van het ontwikkelen van nieuwe formules, zoals de Meguiar’s Cleaner wax. De Meguiar’s Cleaner wax is de nummer 1 verkopende autowas in Amerika. Kenneth had de leiding over de productie. Dit 3 tal maakte samen de perfecte combinatie. Het was de perfecte Foto geschiedenis 02samenwerking, door de inzet en leiderschap  groeide het bedrijf sneller dan ooit daarvoor.
Door de vroege jaren werden de Meguiar's Mirror Glaze polijstmiddelen en waxen, bedoeld voor professioneel gebruik, voornamelijk gebruikt door autofabrikanten, autodealers, body shop winkels en detailers.

De meeste professionele spuiters gebruikt de producten van Meguiar’s voor het polijsten van hun net gespoten op maat gemaakte auto’s. Dus de meeste auto’s die tentoongesteld werden waren gepoetst en gedetaild met Meguiar’s producten. In de jaren 60 kwam Meguiar’s erg veel in de aandacht door deze tentoonstellingen en beurzen. De massa herkende dat de producten van Meguiar’s de diepe en spiegelende glans veroorzaakte. De mensen begonnen massaal het product ‘’ Mirror Glaze’’ te kopen en te gebruiken.
 
Foto geschiedenis 03Gedwongen door de vraag van de enthousiaste fans heeft Meguiar’s de consumenten lijn voor de auto op de markt gebracht. In 1973 is Meguiar’s begonnen met de consumentenlijn en inmiddels is de volledige markt voorzien van Meguiar’s.
 
Meguiars is vanaf het begin altijd geliefd geweest bij de auto verzamelaars en liefhebbers verteld Barry meguaiars,’’ wij zijn zelf autoliefhebbers die de autowas handel in zijn gerold’’. Het alles grootste compliment wat wij kunnen krijgen is als een auto wint op het gebied van detailen bij een auto show, en gelukkig gebeurd dit regelmatig!

Op de verjaardag van de 50e prestigieuze pebble beach concours d’elegance ( de meeste bekende autoshow ter wereld) werden 21 van de 25 best of class winnaars onderhouden en gedetaild met Meguiar’s producten om het beste resultaat te bereiken.

Meguiar’s ondersteunt en sponsort veel evenementen en beurzen door het hele land. Dit doen ze bij verschillende soorten en types auto’s. Ook ondersteund het merk veel autoclubs en automusea, u vind hier een overvloed aan Meguiar’s producten die met trots worden gebruikt om de auto’s in perfecte staat te houden.

Meguiar’s is internationaal bekend en is over de hele wereld te verkrijgen. Het bedrijf is zelfs nauw betrokken bij automerken zoals BMQ< Mercedes-Benz. Meguiar’s fungeert zelfs voor de meeste grote autofabrikanten als adviseur op het gebied van verf kwaliteit en verf correctie.
Meguiar's technici werken nauw samen met de automotive verffabrikanten, autofabrikanten, autodealers, carrosserie en details om hun producten stand van de techniek en gebruiksvriendelijk te houden. Dit biedt de concurrentievoordeel voor de consument Meguiar's producten.


In de 61.000 m² grote hi-Tech fabriek in Menphis produceert meguira’s meer dan 300 cleaners, polijstmiddelen, waxen, conditioners, en beschermers voor huizen, auto's, boten, treinen en vliegtuigen, en bijna elke andere soort oppervlak. De voortzetting van Frank Meguiar Jr 's traditie, elk Meguiar's product draagt ​​de belofte van het zijn de allerbeste in zijn soort.
 


| Meer

 
 
 
9f36afd4a700f09837b5a1f72aa4e025.png