123autopoets.nl
Wat zoekt u?
Zoekterm(en)

Zoeken
Vergeet deze niet!

Het Geheim van de Expert!

Foto
U staat op het punt om achter het geheim van de expert te komen!
Op deze pagina staat het geheim van optimaal auto detailen stap voor stap uitgelegd,  In 5 stappen behaald u een uitmintent resultaat! Door de 5 stappen te volgen met de juiste producten van Meguiar’s gaat u dit uitmuntende resultaat behalen.

 Door invloeden van het weer en dergelijken tast uw lak en dus daarmee de glans van u auto aan. Meguiar’s volgt constant de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van aantasting van het oppervlak door de elementen. Doordat Meguiar’s continu nieuwe producten ontwikkeld en haar bestaande producten nog beter door ontwikkeld bent u in staat om uw auto die ultieme glans te geven. Zo bieden wij u de beste behandeling voor alle oppervlakken, waaronder verf, metaal, leer en rubber.
 
Komt u er met onderstaande informatie niet uit of heeft u een specifieke vraag over oppervlaktebehandeling, stuur dan een email naar onze onze experts via: info@123autopoets.nl
 

De 5 stappen

1. Wassen

Verwijder losse oppervlaktevervuiling met onze shampoos, conditioners en wasaccessoires.

2. Reinigen

Kleine defecten worden verwijdert en de lak wordt voorbereid voor verdere behandeling. De basis voor een perfecte finish.

3. Polishing (niet waxen)

Dit is DE stap ter herstel van de diepe levendige kleur met krasloze glans. De Meguiar's polish heeft geen schurende werking en voedt puur de lak.

4. Beschermen (waxen)
Geeft uw auto een langdurige beschreming met 1 van onze waxen en zorg ervoor dat bovenstaande stappen optimaal tot hun recht komen.

5. Onderhouden
Verwijder de dagelijkse opbouw van oppervlaktevervuiling (bijv. neerslag, diesel, waterdruppels, boomsappen, vogelpoep) meteen bij ontdekking ervan voordat ze de kans krijgt zich in uw verf vast te hechten. Meguiar’s Quik Detailer A3316 verwijdert jonge vervuiling direct zonder uw verf te krassen. Neem het mee in uw auto voor direct gebruik. (Onderhoud is de belangrijkste stap geworden voor het behoud van een continu mooi uitziende auto).

5 stappenplan informatie.

Lak beoordelingstest
Was en droog uw auto en uw handen. Haal nu uw vingertoppen over het verf oppervlak, dit moet glad als een spiegel aanvoelen. Zo niet, dan voelt u de verontreiniging die zich gehecht heeft aan het lakoppervlak. Deze kan veilig worden verwijderd met: Quick Clay Detailing System G1116

Beschermingstest
Om te beoordelen of uw auto nog voldoende bescherming heeft van de wax, maakt u een bal van een schone handdoek en wrijft u deze over het oppervlak van uw auto nadat u deze gewassen en afgedroogd heeft. Als u een piepend geluid hoort, dan is het tijd om te waxen.
 
Belangrijke Auto Was Tips
 
Gebruik geen afwasmiddel want dit stript de verfbeschermingslaag en versnelt roestvorming. Was uw auto alleen als het koel is en in de schaduw om watervlekken te voorkomen. Begin bovenaan de auto en werk vervolgens naar beneden. Zacht water is het beste.
Tijdens de lente en zomer vormen bomen sapnevels. Anders dan boomsapdruppels, kan boomsapnevel lange afstanden afleggen alvorens op geparkeerde of voorbijrijdende auto? te landen. Het is onmogelijk om dit te voorkomen, maar gemakkelijk te verwijderen zolang het vers is. Dit kunt u doen door uw auto te onderhouden met
Doorzichtig plastic en getinte ramen onderhouden is een delicate zaak. Deze materialen kunnen gemakkelijk krassen en hun originele helderheid verliezen. We bevelen aan PlastX G12310 te gebruiken om veilig oppervlaktevervuiling te verwijderen en helderheid te vergroten. Gebruik het bij getinte ruiten, convertible ramen, op de meters, helmschermen, zonneglazen en honderden andere doorzichtige plastic oppervlakten.
 Quik Detailer A3316. Vastgehechte boomsappen kunnen het beste verwijderd worden met Quik Clay Detailing System G1116

Banden Onderhoud Tips
Gebruik geen gewone siliconen bescherming die oppervlaktevervuiling inkapselt onder een glimmend laagje. Dit leidt tot verkleuring en verval. Reinig uw banden in combinatie met bescherming met een complexe samenstelling zoals Meguiar's
Endurance Protectant. Dit product reinigt, beschermt en maakt de banden weer mooi in een simpele behandeling. Uw banden zien er weer als nieuw uit.

Velgen onderhoud tips
Voor uw velgen heeft u een veilige velgen cleaner nodig die veilig is voor elk type velg. Meguiar's hot Rims All Wheel Cleaner G9524 bevat actief schuim dat zelfs het meest hardnekkigste vuil verwijdert en het is veilig te gebruiken is voor elk type velg.
 
Interieur behandelingstips
Gewone siliconen beschermers kapselen de oppervlaktevervuiling in en laten een waas achter op uw dashboard en glibberige stoelen en stuur. Gebruik non-siliconen vinyl cleaners en one-stap cleaner en conditioners zoals  Meguiar’s Natural Shine G4116. Voor leren oppervlakken gebruik alleen produten die speciaal ontwikkeld zijn voor behandeling hiervan zoals Gold Class Leather Cleaner & Conditioner G17914.  Op tapijt en stoffen bekleding is het raadzaam veilige, gespecialiseerde cleaners zoals Meguiar’s Carpet & Interior Cleaner G9416 te gebruiken.

Doorzichtig plastic en getinte ramen
Doorzichtig plastic en getinte ramen onderhouden is een delicate zaak. Deze materialen kunnen gemakkelijk krassen en hun originele helderheid verliezen. We bevelen aan PlastX G12310 te gebruiken om veilig oppervlaktevervuiling te verwijderen en helderheid te vergroten. Gebruik het bij getinte ruiten, convertible ramen, op de meters, helmschermen, zonneglazen en honderden andere doorzichtige plastic oppervlakten.
 
Speciale Detailing Tips
Gebruik een 100% katoenen handdoek of een microvezeldoek zoals de Supreme Shine Microfiber X2010 op uw verfoppervlak. Deze beschermt uw afwerking tegen deeltjes die tussen het oppervlak en uw handdoek vast komen te zitten. Synthetische handdoeken kunnen uw oppervlakte beschadigen. Als verfsporen op uw handdoek achterblijven dan is het waarschijnlijk geen blanke lak. Het is handig om voor ieder product een andere doek of Applicator Pad X3070 te gebruiken in plaats van 1 doek of pad voor meerdere producten. Sommige bestanddelen kunnen namelijk op elkaar reageren en de chemische balans van het product veranderen. Voorkom druk op uitsteeksels waar de verf op zijn dunst is. Gebruik Meguiar's Quik Detailer A3316 en een zachte 100% katoenen doek om waxoverblijfselen te verwijderen van emblemen, letters, etc.
 
Ontvang professioneel advies of stel vragen over oppervlaktebehandeling via: info@123autopoets.nl
 


| Meer

 
 
 
9f36afd4a700f09837b5a1f72aa4e025.png